Nieuws

Op donderdag 23 mei 2024 is het zover: op die dag wordt het urban community kunstwerk op de zichtzijde van de zaal van onze vereniging TTV Hooghei, gevestigd op de Hoge Heide 3 in Vlijmen, aangebracht. Blok deze datum in je agenda!

In verband met de werkzaamheden rondom het aan te brengen kunstwerk aan de buitenzijde van de zaal kan er in week 21 helaas niet gespeeld worden bij onze tafeltennisvereniging. Dat betekent dus dat de zaal van 21 tot en met 24 mei voor onze sport gesloten is.

Op vrijdagavond 5 april is het eerste team van TTV Hooghei vroegtijdig kampioen geworden in de 5e klasse van de NTTB competitie. Een erg knappe prestatie! Het team promoveert daarmee naar de 4e klasse en zal daar komend najaar gaan laten zien wat het kan.

Het eerste team van onze vereniging is afgelopen weekend afgereisd naar Zwolle om daar te genieten van toptafeltennis tijdens het NK Tafeltennis 2024 in het Landstede Sportcentrum. Het werd een erg gezellige zondag en misschien is er zelfs nog wel iets geleerd! ;)

Beste sportvrienden en vriendinnen,

Zoals jullie wellicht in de wandelgangen vernomen hebben bestaan er grootse plannen om onze zaal aan de zichtzijde (daar waar je binnenkomt) over de gehele lengte (m.u.v. het grijze muurgedeelte) te voorzien van een prachtig kunstwerk.
Dit kunstwerk wordt gesponsord door Sigma coating/PPG en is ontworpen door de...

Sinds 1 februari 2024 is het op onze vereniging voortaan mogelijk om je consumpties af te rekenen via ons nieuwe pinapparaat. Zowel met de bankkaart als ook via je digitale pas op je telefoon is het mogelijk om te betalen. Dit is opnieuw een mooie technologische vooruitgang voor TTV Hooghei.

Daar is hij dan, de veelbesproken afbeelding bij de bar. Met dank aan onze onvermoeibare Gerard van Eijkeren, die de zijkant van de bar een stuk aantrekkelijker heeft gemaakt. Er is nog meer in de maak, maar daar later meer over.

Zondag 28 januari 2024 hebben twee jeugdspelers en zes senioren TTV Hooghei vertegenwoordigd op het 49ste Die Meede toernooi dat georganiseerd werd door de tafeltennisvereniging in Made. Het werd een gezellige zondag waarbij er veel wedstrijden werden gespeeld. Onze vereniging was zowel aanwezig bij het enkeltoernooi, als ook bij het...

Het was even wachten, maar op 24 januari zijn de nieuwe clubshirts van TTV Hooghei uitgereikt aan de jeugdleden, NTTB-spelers en de spelers van de recreantencompetitie. De nieuwe shirts zijn gesponsord door onze nieuwe hoofdsponsor Animal Herbs (Huisdierendokter.nl).

De data voor het ophalen van zwerfvuil voor dit jaar zijn weer bekend!
Je vindt ze in dit artikel.